Friday, December 10, 2010

Sutsuke eilset ja sutsuke tänast

Eilsest alustades:
*Rääkisin eile õhtul telefoni teel kahe inimesega päris pikalt juttu. Noh, alguses ikka ühega, pärast teisega. Esimesega rääkisin nii 31 minutit+ sekundid. Sai küll naerda ja nii, aga polnud väga huvitav. Teisega rääkisime 26 minutit+ sekundid otsa. Vot, siis sai naerda jälle tohu ja jaa. Mõnega on lihtsalt hea ja mugav rääkida.
*Mulle öeldi eile ilus lause. Tegelikult oli tegemist küsimusega, kuhu oli lisatud väike nimisõna, mis lisas küsimusele hoopis teise maigu. Tundsin tänutunnet ja heldimust ja ei teadnud, kas nutta rõõmust või rõõmu pärast lakke hüpata.
*Suutsin eilse Monika tuisuga kakelda ja läbisin kõndides alguses 5,2 km. Pärast kõndisin veel koju kah nii 20 minutit. Oli küll tugev tuul, aga mind see väike tuuleke ei hirmutanud.
*Tegin eile surnud/kirju koera. Maitse oli suhteliselt hea. Nüüd ma lihtsalt tean, mida järgmine kord teha, et asi veel parem oleks.
*Avastasin uuesti oma eelmiste jõulude lemmiklaulu! ''Frosty the snowman''. Vinge laul. Ja kummitab kah...


Ja tsipake tänasest:
*Kaunistasime kolleegiga natuke meie tööpinda. St lisasime jõulumeeleolu. Üles sai riputatud pikk kard ja väikese kunstkuuse panime lauale ilutsema ja mingi valge kummalise imenikerdise toppisime üles ja südamekujulise kellukestega pärja kleepisime uksele ja punase küünla panime klaaslauale. Natukene, aga seegi parem kui ilma jõuluasjadeta!
*Kuulasin vahepeal vistist vähemalt 5x jutti oma snowmani laulu.
*Vanem sõsar kutsus enda juurde väikesele istumisele. Seal sai siis natuke vesipiibutatud ja muid lollusi tehtud... Mhm. Baila... Ütleks ainult üht - ärge laske selles mängus endalt midagi konfitskeerida. See ei tõota kunagi head.
*Sai mandariini närida :D
*Tehti selline kompliment, et hoia ja keela. Üks väike mõnus hetk, kus ümbritseval pole mingisugust tähtsust.

No comments:

Post a Comment