Tuesday, December 14, 2010

Kummaliselt õnnelik...?

Täna oli järjekordne päev, mis algas omamoodi vaikselt. Täitus see mitmete erinevate sündmustega, mida mäletada ka siis, kui olen vana ja kantseldan oma lapselapsi. Kõik sündmused pole just positiivsed, aga ma toon nad siia välja.
*Helistasin noormehele, et leppida kohtumiseks aega kokku ja nn töö asju rääkida. Küsisin, nagu alati, kui helistan sellele teemal, kus ja millal võiks kokku saada. Tema ütles, et seal, kus saab ka veini juua. Vot, see oli küll väga positiivne. Jättis igatahes rõõmsa ja positiivse inimese mulje :)
*Sain väga head kakaod! See oli lihtsalt suppppppppper maitsev! Vot, seda jooks elu lõpuni. Kõrvale aga sööks šokolaadikreemiga saia. Mmm. See on mõnuz
*Sain oma kadunud mütsi hotellist kätte! Mind ja minu hajameelsust... Aga müts ootas mind ja ma sain oma tupsu-nupsu tagasi :)
*Nüüd mitte kõige parem uudis. Täna nägin tööl, kuidas auto süttis. Kapoti all lahvatas leek. Keegi viga ei saanud, aga auto sai tõsiselt kannatada ja täpselt nii palju, et tema võib rahulikult mahakandmisele viia. Õnneks tuli tuletõrje suht kiiresti kohale ja keegi viga ei saanud.
*Nägin täna juba osasid pilte, mis tehti reede öösel. Kui me mängisime Bailat ja tegime kõike muud... Päris ägedad pildid või nii... :D

No comments:

Post a Comment