Tuesday, November 30, 2010

Pole jällegi miljon aastat midagi kirjutanud. Võtan kätte.
Palju on juhutnud. Palju rõõmsaid hetki olen kogunud oma elupagasisse. Selle aasta pagasisse. Iga päev toob jälle midagi uut. Iga päev annab juurde teadmisi ja enesekindlust. Isegi täna öeldi mulle, et teen hästi asja, mida ei uskunud endast. Aga hakkama sain. Ja veel paremini, kui oleksin osanud oodata! Nüüd ootan lihtsalt homset. Käed sügelevad. Juba tahan! Tahan veel!
Mis head on toimunud?
Võtsin ühendust ammuse sõbranna L-ga. Ilgelt vahva tegelane on. Ja täis seda elurõõmu ja positiivsust, et anna või otsad. Ütles, et ta unistus täitus. Vot, see andis tuult tiibadesse ka mulle! Minu üks unistus täitus ka. Aga mõni on täitumata. Ja ma tahan, et need täituksid. Ja need täituvadki. Ma küll mõtlen suurelt, aga nii peabki!
Pluss ma olen viimasel nädalal tutvunud nii paljude vahvate inimestega, et lausa hirm hakkab. Nad on lahedad ja positiivsed ja vahvad ja vinged... Isegi täna üks... Ta muudkui rääkis ja rääkis ja rääkis, aga nii hea oli teda kuulata. Kohe näha, et talle meeldib rääkida. Mulle meeldib kuulata. Pluss ma sain endale sõbra, kellega lähen meekooki retsima, ja kes ütles mulle ühe tunni jooksul kaks korda, et ma olen lahe! See teeb ju elu ilusamaks... Kuigi elu on seda niigi.
Lund sajab! Tahaks minna ja hüpata lumme ning sealt hangedes kahlata! Jeerum! On alles talv. Ja nüüd on mul ju müts kah! Ma võin ju siis kelgutama minnagi! Varsti lähengi. Ilgelt ootan.
Ma olen endale veel kaks uut sõpra saanud! Mul käib tihasepoiss akna taga lund söömas ja ämblik istub vetsus nurgas. On mul alles elu!
Täna hommikul sain energialaksu. Kuulsin raadiost laulu ''Teine dimensioon''. Laul, mis paneb naeratama ja jalga keerutama. Ning siis ma naeratasingi terve tee tööle! :D
Inimesed, kelledega suhtlen, on andnud mulle palju juurde. Ma tunnen, et olen arenenud. Tunnen, et ma olen teistsugune kui varem. Tunnen, et pulbitsen totralt energiast. Ma olen õnnelik! Ma tunnen, et minust on abi ja kasu. Et ma tulen toime millegagi. Ma olen lihtsalt õnnelik... Ja ma tunnen väheke kurbust, et ma õnnelik olen...

Friday, November 19, 2010

*Eile tahtsin öelda ka, et sain üle pika aja pitsat, mida ma niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii väga igatsesin. Olgu, see oli väike lõik, aga ikkagist PITSA!
*Täna ''kingiti'' mulle kolm naeratust vähem kui 15 minuti jooksul. Ja kõik kolm tulid võõrastelt inimestelt. Esimene naeratus pääses valla kapuutsi alt vaatava inimese näost, kui ta nägi mind-kook käes-vastu tulevat. Teise naeratuse kinkija oli vistist aasiariikidest pärit tegelinski, kes hõõrus oma kinnastatud käsi teineteise vastu ja mind nähes ta suunurgad kerkisid. Kolmas naeratus oli kõikse kummalisem. Alguses tahtis üks taks mind pikali joosta. Ja taksi järel tuli tegelinski, kes näris midagi. Mina olin taksist nii vaimustuses, et naeratus venis sõna otseses mõttes kõrvuni, ja siis too midagi-närid-tegelane möödus minust ja naeratas nii et suu lausa kõrvuni. Ikka tohutult vinge!
*Käisin vanavanemate juures ja sain jälle asju, millega oma korterit täita
*Rummikooki sain! Mega hea!
*Ja külmunud kalapulgad on ikka kõikse paremad asjad :D

Thursday, November 18, 2010

*Sain täna lõpuks kauaoodatud asjad! St ühedki.
*Hammas pole juba nädal aega valutanud. Juhhuuu! Ptüi-ptüi-ptüi
*Hommikul aknast vaadates avastasin ilusa lumevaiba. Oleks tahtnud kohe lumme hüpata ja lumeingleid teha!
*Jällegi mõned inimesed on naljakad, kelledele helistan. Lihtsalt naera ainult telefoni otsas
*Täna on Tõnis Mägi sünnipäev! Õnne talle!

Wednesday, November 17, 2010

*Käisin täna K juures. Ilgel vahva oli! Mis sest, et temaga sai see kord vähe mängitud, aga tema vanem õde on ikka tegelinski küll! 3,5 tundi sai veedetud nii, mis niuhti!
*K õde ütles, et minuga on tšill olla!
*Vanem õeksekene saatis ühe vinge laulu, mille lõpus tüüp näris küpsist. Vot sellised asjad võivad teha isegi kõige kurvema päeva lõbusaks.
*Järjekordne avastus, et Eesti on liiga väike ja kitsas
*Ma tunnen, et olen sõiduvees!

Monday, November 15, 2010

*Ma armusin! Armusin sellesse väikesesse hiirepoissi, kes ilutseb mu blogi vasakul poolel. Ta on ju nunnu! See on armastus esimesest silmapilgust. Oeh. Nii vinge!
*Lähen täna enne kella 22 magama. Hibenshibenshurraaa!
*Tulin täna koju. Tegin kõike asjatoimetusi aeglaselt. Isegi süüa. Olgu, selleks ei pidanud ma väga palju pingutama. Aga minu saavutus-ma ei pannudki arvutit tööle, enne kui olin söömise lõpetanud! Juhhuuu! Tubli mina.
*Väikeõde käis täna korra minu juures. Talle isegi meeldis mu koht. Kuigi ta mainis, et imelik, kui telekat pole...
*Ostsin täna endale uue mantli! Mulle ilgelt meeldib see. Mõnusat värvi ka!
*Vanem õeksekene ostis aga uued saapad. Mul on tema üle ikkka tõsiselt hea meel.
*Lugesin täna lauset, mis eesti keeles kõlab umbes nii: Maailmas on vaja rohkem Disneyt, siis on maailm ka rõõmsam. Vot. Nii et vaadake ka rõõmsaid lastesaateid!

Friday, November 12, 2010

Okitoki. Nüüd on see kuldne aeg käes, kus teen oma kokkuvõtvad positiivsed asjad avalikuks. St nii võrd kui võrd. Eks näeb nüüd, mis sel nädalal kõik juhtunud on. Mingilgi määral.
*Leppisin esmaspäeval kliendiga kokku oma ESIMESE kokkusaamise
*Olen vestelnud väga huvitavate inimestega ja mõnega lihtsalt naeran herneks telefoni otsas
*N käis mul külas teisipäeva õhtul külas
*K käis Tallinnas. Saime kokku... Kes teab, see teab, kes ei tea... Vb kunagi saab teada
*Vanema õeksekesega käisime esmaspäeval ostmas mulle süüa. Nüüd on süüa nii palju, et majandan ennast vabalt ära vähemalt kuu aega. Noh, leiba jmt läheb vaja küll, aga üldiselt ei pea toidu pärast muretsema.
*Sain lõpuks ära proovida Kalev Desiré šokolaadi. Latte maitselise
*Lähen nädalavahetusel K ja J hoidma
*Issi lõhkus mulle kotitäie puid. Nüüd on vähemalt reedeni puude varu olemas
*10s oli mu palgapäev!
*K'i ema saatis sõnumi ja ütles, et K ootab mind väga. Reedel lähen talle külla
*Tunnen, et olen sel nädalal tööd teinud
*L küsis mu käest, mida ma arvan, mis on loovus. Ja sealt läks jutt juba edasi. Huvitav oli
*Iga õhtu on täis plaane ja tegevusi.
*Naudin oma elu
*K küsis, kas mul kunagi halvasti ka läheb. Kohe ei teadnud, kuidas sellele küsimusele vastata. Iseenesest ju mõtlemist väärt küsimus.
*Olen vaadanud ka 3D telekat juba
*Olen lihtsalt õnnelik!
*Ma sain kliendiga kokku neljapäeval. Enne seda oli paanika missugune. Käed värisesid ja puha. Peale seda oli elu hernes! Selline tunne, et käikski kliendi juurest kliendi juurde ja räägikski aina nendega! Põnev!
*Käisin neljapäeval järjekordsel BLi koolitusel. Sain teada uusi asju.
*Enne kokkusaamist oli mul ikka hirm naha vahel ja käed värisesid, aga kolleeg suutis mind naerma ajada. Nii et nii hull see asi polnudki.
*Avastasin, et ma polegi väga kodus süüa teinud... Ühe poti riisi keetsin ja seda olen söönud kolm päeva lõunati tööl. Natuke kodus ka.
*Mu vajaminevate asjade nimekiri väheneb!
*Mul on motivatsiooni, et arendada põhitööd ja et tõusta kõrgemale kohale BLis
*H ütles, et BLINT on nagu pikamaajooks - energia peab ära jaotama.
*Mulle meeldivad vinged ja omapärased inimesed!
*Ühel lapsel on roheline klounihelkur! Mul oli ka selline ja see on vinge! See oli mu lemmikhelkur peale draakoni oma.
*Üks ütles mulle: ''haha Mega lahe oled :D oskad kohe tuju ülesse tõsta :D.'' Vinge ju!
*Olin tööl natukene üksi eile ja selle ajaga sain 5 tellimust! Halleluuja! Helistavad ikka vahvad inimesed!
*Vanemale õeksekesele sain vinge ja tema soovidele vastava jõulukingi ka!
*Eile käisin K juures ja mängisin temaga. Ikka vahva oli nt mööda tuba koerana või kassina ringi lasta.
*Sain uue kogemuse, kuidas olla ja käituda G4Siga, uurijatega, kriminalistidega. Mu teadmistepagas aina laieneb!

Thursday, November 11, 2010

Ja need pildid on mõeldud ainult mu vanemale õele!
Ole lihtsalt üks miljonist, kes suudab oma meganaeratusega sellest igavast, tuimast, tõsisest, kurvast hallist kurbusemassist rõõmuga välja astuda!









Kummaline. Lugesin just vanema õeksekese blogi. See ei olnud just kõikse positiivsemaid asju täis tipitud. Ja siis tulen enda blogisse tahtmisega kirjutada kõiki neid häid asju, mida ma näen ja tunnen ja mis juhtunud on! Tundub vägagi ebaõigalne. Seepärast ma täna ei kirjutagi... Ma ei tea, millal jõuan oma nimekirja siia kirjutada, aga ma teen seda nädalavahetusel millalgi! Sest ma PEAN ju kuidagi oma õnne väljendama! Lihtsalt: pulbitsev õnnetunne ei mahu varsti niii mu sisse ära!

Aga uskuge - ma lihtsalt olen õnnelik! Ma ei tea, millest, AGA ma olen!

Ma olengi vist leidnud need inimesed, kes teevad mind õnnelikuks. Ja ma tean vähemalt kahte inimest, kes ei suudaks mind vistist väga kaua õnnelikuna hoida. Seega - minu valik on olla õnnelik!


Vot, nii hüppaks ma keset lilli! Kui oleks suvi, siis keksiksin ma nendes. Ausalt öeldes - mõtetes teen ma TÄPSELT nii ka praegu!


Ma arvan, et selles peitub mingi osa minu õnnest...

Saturday, November 6, 2010

*Käisin lehti riisumas! Niiiiiiiiiiiiii hea!
*Sain endale külmkapi! Ajaloolise kah veel takkaotsa. Jaapani toode ikkagist
*Täna oli selline tunne, nagu oleks ikka kolinud ka
*Tädi tõi mulle nii mõnegi vajamineva asja korterisse. Ja isegi neid asju, mida ma poleks ise välja suutnud mõelda. Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuured aitähhhid talle...
*Küpsisetorti sõin
*Mul on nüüd veekeetja ja ma joon head puuvilja teed, mille tädi mulle tõi
*Kohtusin ühe inimesega, kes suutis mind mõtlema panna. Ma püüdsin temast aru saada, aga see ei õnnestunud. Inimene on täis nii palju valu maailma vastu. Mina olen tema kõrval tõsine läbi roosade prillide vaataja

Friday, November 5, 2010

*Tegin küpsisetorti
*Sain üle pika aja banaani
*Tööl sain maitsta pitsaatsiapähklimaitselisi Kalevi komme... Head. Aga tiramisu ja india pähklitega kalevi pralineed on paremad!
*Kütan ahju ja toas on soeeeeee
*Mulle helistas inimene, kellelt poleks kõne oodanud. Ja see tuli kõige õigemal ajal. Just siis, kui oleks tahtnud kelleltki midagi head kuulda
*Tööl oli täna põnev

Thursday, November 4, 2010

*Sain täna punase pika roosi. Okih, pidin natuke raha ka andma. Andsin 15 krooni, aga ikkagist!
*Sain juurde motivatsiooni, miks ikka töötada seal, kus töötan
*E'ga võtsime mõlemad kommikarbid tööl ja nosisime neid. Peale seda 150 grammist kommikarbi tühjendamist oli küll süda paha
*Tasusin lõpuks ühe arve ära, et mina ja vanem õeksekene saaksime juurde natukene meigiasju ja muud kraami
*Helistasin tädile
*Sain teada üllatavaid fakte ja jällegi kinnitust, et Eesti on väike. Kohati liigagi väike.
*Alustasin tööl uue taktsika kasutamist
*Andsin ära oma teise visitka ja sellest on kasu!

Tuesday, November 2, 2010

Pole jällegi väga pikalt ühtegi sissekannet teinud. AGa nüüd ju teen!
*Keetsin puupliital musta teed. Eelmine üürnik oli jätnud terve koti musta teed siia. Hea. Tagavara vähemalt olemas!
*Pakkusin kolleegile välja, et asendand teda järgmisel nädalal kaks tundi. Ega mul niikuinii midagi targemat teha pole. Pealegi - mulle meeldib tööl olla. Pluss - mul pole abi pakkumise vastu mitte midagi.
*Kuulan üle pika aja Jaan Tätte plaati. Hea. Hea. Mälestused...
*Mul käis korstnapühkija! Ooojeeee! Oli alles vahva see korstnapühkija... Ikkagist oma isa ju!
*Maailm on väike, sain jälle sellest teada. Mu üürileandja pikaajaline korstnapühkija ja abiline selles vallas on olnud mu vanaisa!
*Tööl oli täna põnev ja tegus ja lihtsalt... Nautisin iga hetke, kuigi oli kiire. Mulle lihtsalt meeldis.
*Koon jälle. Ja hakkan kohe tööd tegema.