Friday, September 9, 2011

Elukorralduse muutus

Täna nägin unes merd. Meri oli vahutav ja hall ja mida kõike veel. Ja mida tähendab meri unenägude seletaja arvates? No nii. ''MERI - Unenägu on vabaduse sümbol: merelained tähendavad vaheldust praeguses elukoralduses. Vahutav meri tõotab sulle sündmusterohket ja tunderikast ajajärku.'' Ja meri oli tõesti vahutav! Vaatab siis, kui sündmusterohke mu järgmine ajajärk tuleb.

Igatahes paistab päike ja mina lähen varsti tööle ja siis lähen tagasi laste juurde, et siis homme seenele minna. Ma tahaks ainult näha, kes minu korjatud seeni sööma hakkab, peale minu loomulikult.

Kuulake Ska-P'i! Eriti laulu ''Que puedo decir con Letra'' (http://www.youtube.com/watch?v=gKBEpdy1VCA) ja kohe on pääv palju imetabasem!

Wednesday, September 7, 2011

Mehed

Eile sai tantida! Johaidiii! Lõppude lõpuks. Lõbus oli ka. Iiri mehi jagus ikka igale tänavale. Ja hommikul alles enne kella seitset sai koju. Meid võeti lihtsalt rajalt maha!

Eesti võitis Iiriga jalgpalli mängides! 4:1. Okih, Eesti lõi kõik väravad! Jebidijeee! Eesti jalgpall on sama hea kui Eesti naised, seega on jalgpall super! Ütelgu keegi, et Eesti naised head pole ja ma tutvustan oma imetabaselt paindlikku paremsirget.

Homme lähen tööle. Või proovima. Ja siis tööle. Lõppude lõpuks! Kaua ma siin kodutult vanemate juures niisama ikka vahin. Isegi lae vaatamine on igav, sest mustrid hakkavad juba pähe kuluma. Mul on vaja aktiivset tegevust! Nii ei hakka kunagi igav.

Mu unistused hakkavad täituma. Ma tean, et hakkavad ja täituvadki. Peab ju suurelt unistama. Ja seda ma oskan! Ainult üks koht jääb mulle segaseks ikka veel...

Issi ei toonudki mulle Itaaliast kena Itaalia meest.... Ise veel ütles, et paneb ühe Itaalia korstnapühkija kaabu alla... Jälle on luhtunud mu meheleminekuplaanid. Oeh, eks ma siis kannatan veel. Kannatust mul ju jagub. Kohati.

Tuesday, September 6, 2011

Liiga noor?!?!

Kui ma olin 20, öeldi mulle, et ma olen liiga noor. Nüüd, kui olen juba 22 täis ja liginen 23ndale eluaastale öeldakse mulle küsivalt: ''Nii noor?'' Ja lapsi kah pole... On alles elu noortel...

Sunday, September 4, 2011

Minu issi ütles...

Mina rääkisin täna hommikul oma meessoost latsevanemaga. Helistas mu naissoost lapsevanemale Itaaliast. Mina võtsin vastu. Jutt läks meestele. Ütles mu issi, et Itaalias on ikka kenasi mehi kah! (Tekitab küll kahtlusi, keda ta siis seal Itaaliamaal vaatab...) Mina siis viisin jutu selleni, et ma olen ta ainuke tütar, v.a väikeõde, kes pole ühtegi meest veel koju toonud! Tema kostis vaid selle peale, et ma oma stiili ei muudaks. Õige kah! Kui mees ei pea minuga vähemalt kaks kuud vastu, siis ei pea ma teda ka perele näitamiseks viima! Pealegi otsin ma ''õiget'' meest. Mitte mr Õiget, vaid lihtsalt ÕIGET meest.

Kui keegi leiab tolle ÕIGE mehe, andke mulle ka teada! Vaataks üle... Nii moe pärast...

Friday, September 2, 2011

Tulevikuta Minevik

Sattusin peale Elenor Roosevelt tsitaadile: ''Tehke seda, mida te oma südames õigeks peate, sest arvustatakse teid nagunii. Teid kirutakse selle eest, mida teete, ja selle eest, et te seda ei tee.''

Ja nii see ongi. Vahet pole, mida ma oma eluga peale hakkan või siis ei hakka. Vahet pole, mis sammu ma järgmisena astun või astumata jätan Vahet pole, sest kirumisest ei pääse ma mitte mingi hinna eest. Reis on mulle õpetanud nii palju, et mõnikord peab olema lihtsalt egoist ja mõtlema vaid iseendale. Eriti veel siis, kui tahad oma elus midagi muuta.

Teate, tegelikult tahan ma siit ära. Tallinna melu on... Mitte mulle. Sellest sain ma kuue nädalaga aru. Tahan kuhugi väikelinna. Haapsalu sobib. Viljandi sobib. Pärnu sobib. Võru ajab asja ka ära, kuigi seal on Neti juba ees... Albunol sobib ka... La Rabita kärab kah. Hädapärast käib ka Conil. Või siis Chincilla...

Mul on palju mõtteid. Ma tahan nad trükimusta kinnitada. Miski ei luba. Miski hoiab mu mõtteid kinni ega lase neid välja. Mõtteteedele on püstitatud ületamatud takistused. Mõtted on nende rägastikku kinni jäänud. Väljapääsu pole.

Roheline õun tundub maitsemeeltele hapu.

Kas on võimalik minna tagasi ja taasavastada pikad pilgud? Need silmavaated, mida ma siit ei leia?

Ma tean, mida ma tahan. Ma tõesti tean, mida ma tahan. Ma lihtsalt ei oska oma tahtmist teistele selgitada. Või pigem... Ma ei taha oma tahtmistest teistega jagada. Hirm takistab... ''Tehke seda, mida te oma südames õigeks peate, sest arvustatakse teid nagunii. Teid kirutakse selle eest, mida teete, ja selle eest, et te seda ei tee.''